Ξένες γλώσσες μέσω skype

Ξένες γλώσσες μέσω skype απλά και οικονομικά!!!

Δεν είναι μόνο η οικονομική φύση των μαθημάτων μέσω internet που κάνουν την προοπτική της διαδικτυακής real time διδασκαλίας δελεαστική. Το να μαθαίνει κανείς ξένες γλώσσες μέσω skype έχει πολλά πλεονεκτήματα.

ξένες γλώσσες μέσω skype

ξένες γλώσσες μέσω skype

Τα υπέρ των μαθημάτων μέσω Skype

Η έννοια των μαθημάτων «διά αλληλογραφίας» έχουν περάσει σε άλλη διάσταση, η οποία στρογγυλοκάθεται στην οθόνη του laptop.

Ο καθηγητής σας έρχεται σχεδόν στο σπίτι, στο γραφείο σας ή όπου αλλού χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας. Αυτός ο τρόπος μάθησης είναι για τους ανθρώπους που έχουν λίγο χρόνο και  χρήματα να δαπανήσουν για ταξίδια και μεταφορές σε διάφορα κέντρα γλωσσών.

Μάθε τώρα ξένες γλώσσες μέσω skype!!! 

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια σύγχρονη μορφή της εκμάθησης γλωσσών. Ο χρόνος και το κόστος αποτελεσματικοί,  συνδυάζουν τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας – βιβλίο – με τα πιο σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας – Skype.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μαθήματα γλώσσας  μέσω skype  σε όλα τα επίπεδα σύμφωνα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο  για τις Γλώσσες (Α1 έως το Γ2). Ακόμα κι αν δεν έχετε καμία γνώση μιας συγκεκριμένης γλώσσας, είμαστε εδώ για να ξεκινήσετε.

Ετοιμαστείτε, να πετύχετε, να συνεχίσετε

Αν θέλετε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για ένα μάθημα γλώσσας, για εξετάσεις ή αν θέλετε να συνεχίσετε την άσκηση μιας γλώσσας μετά την επιστροφή στο σπίτι από το εξωτερικό, αυτή είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Μαθήματα γλώσσας  σε απευθείας σύνδεση. Mάθετε τη γλώσσα μέσω skype, online. Mαθήματα συνομιλίας, μάθετε τη γλώσσα, όπου κι αν βρισκόσαστε, τα μαθήματα γίνονται μέσω Skype, ένα δωρεάν λογισμικό, που επιτρέπει βίντεο-κλήση μέσω του διαδικτύου. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και δεν θα χάσετε χρόνο και χρήμα για  μετακινήσεις. Έχοντας ένα λογαριασμό Skype, οι Skype-to-Skype κλήσεις είναι εντελώς δωρεάν.

Γιατί να μάθετε ξένες γλώσσες μέσω skype;

Σας προσφέρουμε την ελευθερία να αναπτύξετε το δικό σας χρονοδιάγραμμα μαζί με τον καθηγητή σας, έτσι θα μάθετε τις στιγμές που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Θα μάθετε να γράφετε, να διαβάζετε, να μιλάτε και να κατανοείτε τη γλώσσα την ίδια στιγμή.

Θα αισθανθείτε σαν να είσαστε στη χώρα όπου ομιλείται η γλώσσα, επειδή είστε σε θέση να βλέπετε και να μιλάτε με τον καθηγητή σας.

Μπορείτε να κάνετε τα μαθήματα ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, έτσι ώστε θα είστε σε θέση να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

*Η τιμή:  Η χρέωση για ένα μάθημα μπορεί να βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, καθώς ελαχιστοποιούνται τα έξοδα μετακίνησης και οι καθηγητές μπορούν να οργανώσουν και groups μαθητών μέσω του Skype ώστε τα «δίδακτρα» να μοιραστούν μεταξύ τους.

*Η άνεση: Τα μαθήματα γίνονται στο σπίτι σας, αρκεί να διαθέτετε έναν υπολογιστή με σύνδεση στο internet, Skype και webcam. Έτσι, δεν λείπει ούτε η ηχητική, ούτε η οπτική επαφή με τον καθηγητή. Aν ο τελευταίος είναι καλά οργανωμένος, το υλικό του μαθήματος είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμο σε αρχεία τύπου Word ή pdf.

Δείτε εδώ πώς λειτουργούν τα μαθήματα ξένων γλωσσών μέσω skype

Share and Enjoy: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • MySpace
  • Twitter
  • LinkedIn
  • XING